• 2
  • 1

Hvorfor er motionsrobotten nødvendig?

SKAL DU BEVARE OG GENVINDE STYRKE UNDER OG EFTER SYGDOM ELLER ULYKKE

For at bevare patienters muskelmasse og funktioner bedst muligt under indlæggelse er det vigtigt at motionere imod noget modstand. Motionsrobotten Atlin® er en danskudviklet motionsrobot, som sengeliggende patienter og andre med nedsat mulighed for fysisk aktivitet kan motionere med på en effektiv og dog skånsom måde. Det betyder, at patienterne kan få bevæget, belastet og motioneret led og muskler allerede fra den første dag i hospitalssengen. Resultatet er et mindre tab af muskelmasse, og det giver alt andet lige en hurtigere og bedre rehabilitering.

Den interaktive Atlin® motionsrobot bruges i motioneringen af den gruppe patienter, som ikke kan anvende almindelige genoptræningsmasknier. De almindelige træningsmaskiner er jo velegnede til mobile mennesker men ikke til svage sengeliggende patienter.

AFBALANCERET, EFFEKTIV & SKÅNSOM

Gennem teknologisk innovation er det lykkedes, til dette specielle formål at udvikle en motionsrobot, som forener afbalanceret, effektiv og dog skånsom motion af den sengeliggende patient.

Plejepersonalet kan følge udvikling og fremskridt hos den enkelte patient idet robotten er udstyret med en computer, som håndterer en stor mængde data om patientens tilstand og træningens udvikling. På den måde er det nemt for både patienter og sundhedspersonalet på sygehuse og plejehjem at se, hvilken indflydelse optimal træning har på den sengeliggende patient.

Atlin er som motionsrobot en gevinst for patienterne, men også sundhedsøkonomisk er der potentiale i motionsrobotten, da patienterne kan komme tilbage til deres vante hverdag hurtigere og i en bedre tilstand.

  • Beskåret Billede A 6658 1
  • Faxe Billede A 6663
  • Faxe Billede A DSC 6660 Mere Kontast
  • Faxe Billede A 6662 Mindre
  • Faxe Billede A 6658  2
  • Faxe Billede A DSC 6660 Mere Kontrast Og Mindre

ADRESSE

ATLINAS APS
DANMARK

ÅBNINGSTIDER

ÅBEN EFTER AFTALE

KONTAKT INFO

EMAIL: INFO@ATLINAS.COM
CVR: 32678289

ADDRESS

ATLINAS APS
DENMARK

OPENING HOURS

YOU HAVE TO MAKE A REQUEST

CONTACT INFO

EMAIL: INFO@ATLINAS.COM
CVR: 32678289

LANGUAGE